Over Lignerro

Bij Lignerro staan we bekend om persoonlijk maatwerk, innovatieve ideeën en hoogwaardige kwaliteit. Ons team blinkt uit in creativiteit en laat ieder ontwerp tot leven komen.

Lignerro maakt kunst

Bij Lignerro ligt onze focus op het ontwerpen en produceren van maatwerk binnendeuren. In het design komen meerdere materialen samen tot een geheel; voornamelijk staal in combinatie met hout. De naam Lignerro is dan ook ontstaan vanuit het Latijn; ‘Ligna’ staat voor hout en ‘Ferro’ voor staal. Het combineren van materialen als staal, glas, houtfineer / massief hout, steenfineer, leder fineer en beton maakt Lignerro uniek.

Stefan Poppe & Wilko Sturm

Het ‘Lignerro-concept’ is bedacht door Stefan Poppe en Wilko Sturm. Stefan is al jarenlang adviseur bij een leverancier van kozijnen en deuren. Naast het feit dat hij beschikt over commerciële kwaliteiten, heeft Stefan veel gevoel voor design. Wilko is met zijn achtergrond in engineering in staat de specifieke wensen van de klant te verwerken in een technische oplossing. Vanuit de wens van de klant kijken we samen naar de mogelijkheden om de perfecte oplossing te creëren. Onze belofte is: Lignerro maakt kunst. Dat maken we graag waar.

Ook een op maat gemaakte deur in
uw huis?