Unieke deur voor uw wens

Wij ontwerpen en produceren maatwerk binnendeuren vanuit onze professionele werkplaats. Hierbij combineren we verschillende materialen tot een uniek design dat perfect aansluit op uw wens. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Lignerro.

Persoonlijk maatwerk

Een stalen deur is een verrijking van iedere ruimte en door het glas laat de deur veel licht door. Het slanke, stalen frame past bij een industriƫle stijl, maar voor iedere interieurstijl creƫren we een passend design. Naast zwart stalen deuren zijn er andere kleuren mogelijk in verschillende afwerkingen, waaronder een poedercoating. De glaslatten en handgrepen zijn ook naar eigen stijl samen te stellen. De verscheidenheid maakt van ieder Lignerro-design een exclusief product.

Afgewerkte details & materiaalkeuze

Het Lignerro-design zit in de details. We richten ons op de onbeperkte mogelijkheden van staal, gecombineerd met andere kwalitatieve materialen. Ook grote afmetingen zijn mogelijk door het sterke materiaal. Uw designdeur op maat realiseren we met moderne apparatuur. Dankzij onze innovatieve technieken zijn de lasnaden onzichtbaar en afwerkingen feilloos, voor een gestroomlijnde uitstraling.

1a25fd93240080195c7e314d41c52d8c
64f7b39c0014c9f5ce4614d7e40ef335
Werkplaats  3
Werkplaats  27
Werkplaats  30
Werkplaats  4
Werkplaats  23

Onze werkplaats

In onze werkplaats in Serooskerke (W) laten we ontwerpen tot leven komen. Het is de plek waar het ambacht van Lignerro zichtbaar is. Dagelijks werken we hier aan de meest uiteenlopende ontwerpen en waarborgen we de exclusieve kwaliteit van Lignerro. Voor het ontwerp komen we graag bij u langs of nodigen we u uit in de werkplaats voor een inspiratiesessie.

Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren kunnen geplaatst worden zonder kozijn. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant, in plaats van aan de zijkant, waardoor de deur zowel naar binnen als naar buiten opent. Dit maakt een mooie, elegante deurbeweging mogelijk.

Schuifdeuren

Schuifdeuren hebben een ruimtebesparende werking. Waar draaideuren ruimte nodig hebben om te openen, werken schuifdeuren zijdelings. Schuifdeuren zijn daarmee ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes en bieden gemakkelijke toegang tot veelgebruikte ruimtes.

Scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren openen als een reguliere deur en zijn aan de zijkant bevestigd aan een kozijn. De scharnierdeuren van Lignerro zijn mogelijk met zowel zichtbare, als onzichtbare scharnieren. De onzichtbare scharnieren bieden een esthetisch design zonder grenzen.

Ook een op maat gemaakte deur in uw huis?