Handgemaakte stalen deuren van Zeeuwse bodem

Wij maken kunst met onze design deuren. Alles handgemaakt en van hoge kwaliteit!

Exclusief design voor uw woning 

Bent u op zoek naar een stalen deur die feilloos aansluit op uw interieur? Minimalistische stalen deuren zijn een verrijking van uw woning. Iedere deur van Lignerro is een nieuw en exclusief product, voor u op maat gemaakt. Vanuit onze professionele werkplaats in Zeeland creëren we stalen binnendeuren in verschillende kleuren en stijlen. De mogelijkheden bij Lignerro zijn grenzeloos. 

Vakmanschap met persoonlijke aandacht

Voor de stalen deuren gebruiken we materialen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Bij Lignerro maken we onszelf onderscheidend door een grote diversiteit aan materialen toe te passen in één geheel. De wensen voor uw woning kunnen en mogen ver gaan, ook een eigen ontwerp of eigen materiaal kan in overleg in de deur verwerkt worden. We gaan graag met u in gesprek om uw wens werkelijkheid te maken. 

Onze reviews

Rachelle Janse
Stefan geeft goed advies, komt afspraken na en levert prachtige deuren van hoge kwaliteit. Tijdens de montage wordt er ook netjes gewerkt. Echt een aanrader. We zijn er ontzettend blij mee!
Charlotte de Visser
Alles naar je eigen wensen, nooit teveel gevraagd en het eindresultaat nog mooier dan je had bedacht.. dat is Lignerro!!