Over het project

Deur met zijlicht, ingewerkte scharnieren en kruk met slot.

Bij dit project zijn we samen met de klant op zoek gegaan naar een oplossing om middels een mooie designdeur twee ruimtes in de woning van elkaar te scheiden met een slot. Daarnaast vond de klant het belangrijk dat lichtinval vanuit de voorkant van de woning bestendigd bleef.

Daarom is gekozen voor een stalen deur met glas en een zijlicht om de ruimte volledig af te sluiten. De deur is voorzien van ingewerkte onzichtbare scharnieren, een slotplaat met slot en deurkruk. Dit alles volledig volgens wens van de klant die hierdoor erg tevreden was met het resultaat.

Details

Plaats :Aagtekerke
Oplevering :Augustus 2018
Type :Ingewerkte scharnieren en slotplaat met kruk
Materiaal :Stalen kader met veiligheidsglas

Meer informatie? Wij bellen u op!